Start de soldenjacht al in juni dankzij de D-Days

Start de soldenjacht al in juni dankzij de D-Days

Zomer. Tijd van zon, zee, strand én natuurlijk de jaarlijkse zomersolden. Deze gaan officieel van start op zaterdag 1 juli, maar zo lang hoef je niet te wachten! Tijdens de D-Days kan jouw soldenjacht in Dendermonde al eerder starten.

Dendermonde D-Days (pre-solden): 23 – 26 juni 2017

Je zag de pop-art affiches misschien al verschijnen in het straatbeeld of op Facebook. Volgende week gaan de Dendermonde D-days van start! De ideale gelegenheid om vervroegd van mooie kortingen te genieten.

Ook Lingerie Barbara doet mee!

Nog snel een bikini of badpak nodig, maar geen tijd om te wachten op de start van de solden? Spring dan op vrijdag 23 juni, zaterdag 24 juni of zondag 25 juni eens binnen en geniet van 10, 20 tot wel 50% korting. (Let op, maandag 26 juni zijn we gesloten)

Shopping zondag: 25 juni en 2 juli 2017

Niet alleen kan je vervroegd zotte koopjes doen, ook zullen we, samen met andere lokale handelszaken, de deuren openen op zondag 25 juni en zondag 2 juli. Van 11 tot 17 uur kan je bij ons terecht voor professioneel lingerie styling advies, lingerie en bad- en nachtmode van kwalitatieve topmerken zoals Marie-Jo, Prima Donna,… En dit alles aan voordeligere prijzen!