Welkom Bij Lingerie Barbara te Dendermonde...

Lingerie Styling Specialiste

WAT IS LINGERIE STYLING?

Voor veel vrouwen is lingerie shoppen frustrerend. Maar dat hoeft het echt niet te zijn. Het kan ook gewoon een zalig verwenmoment zijn. Met bovendien een geweldig effect. Een goed humeur, een goede outfit, een gezonde dosis zelfvertrouwen… Het begint allemaal bij lingerie die perfect zit en die je er op je mooist doen uitzien. En die lingerie is er voor elke vrouw, daar zijn we bij Lingerie Styling zeker van.

WAAR MOET JE ZIJN?

Op zoek naar hét passende setje lingerie? Ga dan naar Lingerie Barbara, de zaak met het kwaliteitslabel Lingerie Styling. We geven dit kwaliteitslabel enkel aan speciaalzaken die een professionele opleiding van lingeriegroep Van de Velde volgden. De training begint bij het bepalen van de maat van elke vrouw. Natuurlijk op een juiste manier, want deze stap is essentieel voor goed passende lingerie. Maar het is pas het begin. Want lingerie moet vooral goed voelen. Daarom focust de opleiding ook op advies op maat rond snitten, kleur en persoonlijke stijl.

IN EEN ZAAK MET HET LINGERIE STYLING-LABEL …

1. Krijg je professioneel maat- en stylingadvies. Een Lingerie Styling specialiste bepaalt je maat op de juiste manier, zoekt een snit uit die  je nog mooier maakt en gaat voor de perfecte match met je outfit.

2. Heb je extra veel keuze aan stijlen en modellen. Enkel de winkels die een voldoende groot aanbod in de rekken hebben komen in  aanmerking.

3. Zijn de kwaliteitsmerken Marie Jo en PrimaDonna voldoende vertegenwoordigd

4. Zijn de paskamers comfortabel en is de service discreet.

WIST JE DAT ?

Lingeriezaken met het kwaliteitslabel krijgen twee keer per jaar een mystery shopper van een externe firma over de vloer. Deze geheime shopper beoordeelt de service in de winkel. Iedere speciaalzaak moet daarbij een hoge score halen. Zo garanderen we dat elke klant ook de beloofde service krijgt.

ZO HERKEN JE EEN LINGERIE STYLING-SPECIAALZAAK

– Een gepersonaliseerd certificaat én het daarbij horende logo
– Aangepast promotiemateriaal in de winkel

Back to Top
Welkom bij Lingerie Barbara te Dendermonde, uw lingerie speciaalzaak in hartje Dendermonde
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Inschrijving Nieuwsbrief
ErrorHere